‘The Remix’ Ableton workshop

‘The Remix’ Ableton workshop

WOENSDAG 9 MAART ’22
INLOOP 19.30 uur
AANVANG 20.00 uur
EINDE 22.00 uur
 

Masterclass / Workshop

Locatie
Ringbaan Oost 8.12
5013CA, Tilburg
 

Op woensdag 9 maart presenteert Dock Zuid de eerste workshop van 2022 met als onderwerp ‘The Remix’. Producers, musici, componisten en professionals die bekend zijn met Ableton (of met een vergelijkbare Digital Audio Workstation) zijn welkom om deel te nemen.

Deelnemer krijgen deze avond basismateriaal uitgereikt waarna iedereen persoonlijk (of soms in duo’s) aan de slag gaat met zijn/haar eigen Remix in Ableton. Je maakt een eigen track en iedereen presenteert deze aan de groep. Vervolgens worden de remixes besproken en wordt er ingedoken en besproken wat er met de track gedaan is. Dock Zuid biedt deze workshop gratis aan, aangezien we geloven in onderlinge kennisdeling en ontmoeting.

Voor wie?

• Professionele makers: Dat zijn producers, musici of componisten die eigen werk uitbrengen, dat in opdracht van anderen doen.

• Je hebt ervaring met het werken in Ableton 

• Musici die al dan niet een beroepsopleiding hebben gevolgd danwel afgerond.


Yori Olijslagers

De avond wordt verzorgd door Yori Olijslagers; hij is naast producer ook ambassadeur voor Ableton bij o.a. ADE en de Dance Fair en docent aan de Wisseloord Academy en Herman Brood Academie. Bij hem kun je terecht voor alle tips & tricks over Ableton. Daarnaast drumt Yori regelmatig bij acts als Sef, Kyteman en Willem waarbij hij tijdens de liveshows gebruik maakt van een hybride drum set-up met behulp van Ableton. 

Benodigdheden?

• Laptop met Ableton. Indien je gevorderd bent met een ander D.A.W., kun je ook deelnemen, maar meld dit dan in je aanmelding)
• Koptelefoon

• Geluidskaart


Meedoen?

Meld je aan door te mailen naar yvonne@poweredbytinc.com

Powered by TINC

Powered by TINC