Ambities voor Muziekstad Tilburg

Ambities voor Muziekstad Tilburg

DONDERDAG 18 NOV, 2021
AANVANG 13.30 uur
EINDE 16.00 uur
Locatie
Dock Zuid
Ringbaan Oost 8.12, Tilburg
1e verdieping links
Host
Sandra Gevaert

Dock Zuid nodigt de Tilburgse Muziekscene uit voor een dialoog over de ‘ambities voor muziekstad Tilburg’. Samen met Powered by TINC organiseren wij dit gesprek op donderdag 18 november aan de Ringbaan-Oost 8-12 te Tilburg van 13:30 uur tot 16:00 uur.

Wij gaan in gesprek over wat wij als muziekstad willen bereiken voor de stad Tilburg en haar omgeving. Daarbij gaan we op zoek naar de gemene deler, of wat willen we dat onze deler kan zijn? Kunnen we met elkaar definiëren wat ons als muziekstad Tilburg karakteriseert? We voeren de dialoog om de betekenis van de muziekstad Tilburg te laten groeien: Hoe creëren we een gezamenlijk, onontkoombaar geluid dat de stad in al haar vezels raakt?

De middag wordt gehost door Sandra Gevaert (www.morosoph.nl). Tevens verzorgt Carlo de Wijs een inspirerende bijdrage over actoren voor innovatie in muziek. De Wijs promoveert komend voorjaar aan de Erasmus Universiteit met het proefschrift: De microdynamiek van muzikale innovatie. Hij is Hammond-organist, voormalig hoofd Pop & Jazz bij Codarts, en is o.a. ontwikkelaar bij Energiehuis Dordrecht.

Heb je interesse in dit onderwerp, wil je bijdragen, deelnemen of heb je ideeën rondom dit thema? Neem dat contact op met rogier@poweredbytinc.com.