Residentie Vera Hofman bij Huis73

Residentie Vera Hofman bij Huis73

MAANDAG 15 NOV 2021
T/M VRIJDAG 19 NOV 2021

Locatie
Huis73
Hinthamerstraat 73, Den Bosch
Partners
Huis73
ShiftTalks

www.verahofman.nl
letterstothefuture.nl

Dirigent en componist Vera Hofman nodigt je uit om een brief te schrijven aan je kleinkinderen in het jaar 2100. Die brief wordt onderdeel van een muzikale compositie die Vera Hofman & The Next Ensemble op 19 november opvoert. Dat gebeurt om 13.00 in het Jheronimus Bosch Art Centre. Daarna zal ze diezelfde avond ook een ingekorte versie opvoeren bij het programma met Jan Terlouw, Sylvana Simons en anderen: De Nederlandse Tijdrebellie.
 

Een brief aan je kleinkind in het jaar 2100

Schrijf een brief aan je kleinkind of kinderen in het jaar 2100. Dat is een brief over wat het betekent om zijn of haar voorouder te zijn. Want met het schrijven van een brief aan jouw geliefden komen essentiële vragen naar boven.

Hoe leven we in 2100? Op welke wijze wonen en werken we dan? Hoe gaan we met elkaar om? En met de natuur en technologische ontwikkelingen? Is iedereen ook écht gelijk? Of viert de angst voor iedereen die anders is hoogtij? Hebben we genoeg gedaan om de klimaatdoelen te halen?

En bovenal: welke toekomst wens ik mijn eigen (klein)kind toe?

Deze brief schrijf je thuis of bij Huis73 aan een prachtige schrijftafel. Daarna post je de brief bij de speciale brievenbus. Je mag hem ook mailen aan info@shifttalks.nl. Zo wordt de brief één van de inspiratiebronnen voor Vera Hofman’s compositie. En de brieven worden na 19 november gepubliceerd op letterstothefuture.nl

Win vrijkaarten voor de Nederlandse Tijdrebellie!

Lever je brief in vóór donderdag 18 november en maak kans op vrijkaarten voor het avondprogramma met Jan Terlouw, Sylvana Simons, Li An Phoa en Manal Moussane. We kiezen de beste brieven uit en verdelen 10 vrijkaarten! Je hoort donderdag 18 november of je daar deel van uit maakt!