Tijn Heijblom invites

Tijn Heijblom invites

VRIJDAG 15 MAART

AANVANG 20:00 uur
EINDE 21:00 uur

 
Locatie
Studio 2
Line-up
Tijn Heijblom
Bram Stadhouders

Met ‘Tijn Heijblom invites’ organiseert zanger Tijn Heijblom een reeks concerten waarbij hij musici uitnodigt om samen met hem geïmproviseerde muziek te maken voor publiek.

Vergezel Tijn Heijblom (voice & fx) en Bram Stadhouders (gitaar & fx) op vrijdag 15 maart tijdens hun eerste muzikale ontmoeting, waarbij ze hun collectieve sound ontdekken door middel van een geïmproviseerde set.

Een passie voor het combineren van de stem en andere akoestische instrumenten met live electronics maakte dat Tijn Heijblom (1996) op zoek ging naar verschillende samenwerkingen met inspirerende muzikanten in de regio Tilburg. Hij is een vocalist die zijn stem en effecten tot het uiterste drijft in een zoektocht naar nieuwe vormen van expressie.

Bram Stadhouders (geboren in 1987 in Nederland) is een visionair gitarist, componist en creatieve kracht wiens werk de grenzen van de hedendaagse muziek verlegt. Hij wordt algemeen beschouwd als een van de meest innovatieve gitaristen van zijn generatie en heeft een reputatie opgebouwd door onbevreesd nieuwe sonische gebieden te verkennen en genregrenzen te doorbreken.