Table Talk

Table Talk

VRIJDAG 8 MAART

AANVANG 11.00 uur
EINDE 13.30 uur

Inloop 10.30 uur

Locatie
Studio 2

Table Talks is een serie gesprekken tussen musici en professionals, waarbij ervaringen worden uitgewisseld, plannen worden bevraagd, kennis wordt gedeeld en ambities worden gestimuleerd. De dialogen worden georganiseerd door pianist Rogier Telderman, die als host optreedt en de lunch verzorgt.

Tijdens de Table Talks bouwen we gezamenlijk aan de plannen en projecten van musici. We leggen ideeën voor aan elkaar, ondernemers en andere creatieve denkers die actief zijn in culturele, publieke en commerciële sector. Op vrijdag 8 maart sluit Jaïr Tchong (o.a. programmeur van KAAP in Brugge) aan bij de Table Talk.

“Een veilige omgeving waar je je ideeën en projecten kunt toetsen aan de creativiteit en wijsheid van anderen, hoe waardevol is dat?” – Gertjan Mulder

Meedoen met jouw idee of project?
Meld je aan door bij voorkeur voor 7 maart een mail te sturen naar Rogier. Er is plaats voor maximaal 8 musici, dus wacht niet te lang met je aan te melden.

Vrijdag 17 november is te gast: Christel Ooms, zakelijk leider van ZOUT.

Vrijdag 22 september was te gast: (contra)bassist Lucas Dols, mede-oprichter van Change The Story en docent bij Codarts Rotterdam.

Vrijdag 16 juni waren te gast: Paul Cornelissen van Powered by TINC en adviseur voor de kunsten Robin Brugman.

Dinsdag 18 april waren te gast: directeur van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen Martine van Dijk en artistiek leider van EELT Theatercollectief Monique Zijp.

Woensdag 16 november waren te gast: inspirator/trompettist André Heuvelman en cultureel ondernemer Jess Oberlin.

Donderdag 16 februari waren te gast: zakelijk leider van Het Concreet Anneroos Goosen en directeur Phoenix Cultuur Meierijstad Barbara Brouwer.

Dinsdag 18 oktober waren te gast: Marieke Machado-Veekens (Kamarata Zuid) en beeldend kunstenares Griet Menschaert.

Woensdag 15 juni waren te gast: Hans Moerenhout (TIWOS) en componist Imre Ploeg.

Woensdag 18 mei waren te gast: Linda Ras (directeur Popei) en saxofonist Ties Mellema.

Op woensdag 20 april waren te gast: Henk van Gils (Topdirection) en Joris van Riel (MidPoint, Textilium).