Table Talks bij Dock Zuid

Table Talks bij Dock Zuid

WOENSDAG 15 JUNI ’22
AANVANG 9.30 – 12.30

Locatie
Dock Zuid
Ringbaan Oost 8.12
5013CA Tilburg
1e verdieping links
Line-up
Hans Moerenhout
Paul Cornelissen
Imre Ploeg

 

Table Talks is een serie gesprekken tussen musici en professionals, waarbij ervaringen worden uitgewisseld, plannen worden bevraagd, kennis wordt gedeeld en ambities worden gestimuleerd. Op woensdag 15 juni vindt de derde van de reeks Table Talks plaats in DOCK ZUID in Tilburg, georganiseerd door Powered by TINC.

“Een veilige omgeving waar je je ideeën en projecten kunt toetsen aan de creativiteit en wijsheid van anderen, hoe waardevol is dat?” – Gertjan Mulder

Het onderwerp van deze Table Talk is het gezamenlijk bouwen aan de plannen en projecten van musici. Zij leggen hun ideeën voor aan andere musici, en ondernemers, bestuurders en onderzoekers die actief zijn in de culturele, publieke en commerciële sector.

Vandaag zijn ondernemers Hans Moerenhout (wooncorperatie TIWOS) en componist Imre Ploeg (o.a. Nederlands Kamerkoor) aanwezig. De gesprekken worden gefaciliteerd door Paul Cornelissen van Powered by TINC. 

Meedoen met jouw idee of project?
Meld je aan door uiterlijk 13 juni een mail te sturen aan paul@poweredbytinc.com
TIP: er is plaats voor maximaal 8 musici, dus wacht niet te lang met je aan te melden.

Kun je deze keer niet? Vanaf september vervolgen we de bijeenkomsten maandelijks.

Woensdag 18 mei waren te gast: Linda Ras (directeur Popei) en saxofonist Ties Mellema.

Op woensdag 20 april waren Henk van Gils (Topdirection) en Joris van Riel (MidPoint, Textilium) aanwezig en werden de gesprekken begeleid door het team van Powered by TINC.