Song Gatherings

Song Gatherings

DONDERDAG 14 SEPTEMBER
DEUREN OPEN 19:30 UUR
AANVANG 20:00 UUR

Locatie
Dock Zuid – Studio 2
Ringbaan Oost 8.12, Tilburg
5013 CA
1e verdieping links
Line-up
Maia Steinberg
David Bello

Onder de noemer ‘Song Gatherings’ organiseert de Uruguayaanse zangeres Maia Steinberg bij Dock Zuid meditatieve sessies waarbij met zang jij je stem gaat bevrijden en meer in contact kan komen te staan met jezelf. In haar eigen woorden ‘In deze moderne tijden hebben mensen steeds meer behoefte aan kunnen uitdrukken en vrijheid geven aan vastgeroeste gevoelens.

De eerstvolgende Song Gathering is op donderdag 14 september in Studio 2 van Dock Zuid. De deuren gaan open om 19:30 uur en aanvang is 20:00 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk inclusief servicekosten en zijn te bestellen via deze link. Niet in de gelegenheid? Geen nood, op woensdag 11 oktober vindt de volgende editie plaats. Beide sessies worden muzikaal ondersteund door saxofonist David Bello. Kaartjes voor die sessie zijn via deze link te bestellen.

Dat muziek van waarde is voor onze mentale gezondheid, kan niet als een verrassing komen. De Uruguayaanse Maia Steinberg weet er alles van. Geboren in Montevideo, Uruguay en het is daar waar ze afstudeerde op Composities. Zij studeerde tevens Zang en speelde met diverse muzikanten samen en in operaproducties.

Vervolgens ging ze aan de slag in Frankrijk bij het conservatorium in Lyon en tegenwoordig volgt ze de Master of Music aan het conservatorium in Tilburg. Maia heeft haarzelf ten doel gesteld om muziek in te zetten voor het helen en verbinden van mensen en volgt lessen bij onder andere de Globe Institute, Veda Studies Institute en speelde in het verleden in onder andere ziekenhuizen, bejaardentehuizen en scholen.

David Bello

David Bello