Oproep Cultuurroute013: Tilburg kleurt groen

Oproep Cultuurroute013: Tilburg kleurt groen

T/M DONDERDAG 12 MEI

Oproep voor planten die toe zijn aan een tweede leven.

Bij Dock Zuid zitten muziekmakers die hun verbeeldingskracht inzetten om de wereld een stukje mooier te maken. Tijdens Cultuurroute013 willen we Tilburg laten zien hoe makkelijk het is om met liefde een bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving. Met kleine acties en grote projecten dagen we je graag uit om een steentje te dragen aan een gezonde voedingsbodem voor de stad.

Om de circulaire gedachte in de stad te vergroten, zijn wij op zoek naar diverse binnen-/buitenplanten; het liefst in (plastic) potten zodat we ze netjes kunnen presenteren. Het idee is dat we planten verzamelen die een tweede leven verdienen en geadopteerd kunnen gaan worden. Wij presenteren ze die dag en iedereen mag zijn of haar plant(je) uit komen zoeken!

Ofwel ga jij dit weekend toevallig je tuin flink aanpakken of ben jij een hovenier die wellicht planten ter adoptie aan wil bieden? Mail ons dan via office@dockzuid.com dan pikken Vera, Rogier Dieuwertje, Irene of Yvonne je plant begin volgende week bij je op!

Zo vergroenen we samen onze wereld weer een beetje!