Open Call: Songwriters/muzikanten/producers gezocht!

Open Call: Songwriters/muzikanten/producers gezocht!

DINSDAG 6 EN DINSDAG 13 DECEMBER
09:30 – 18:00 UUR

Locatie
Dock Zuid
Ringbaan Oost 8.12, Tilburg

Op dinsdag 6 en dinsdag 13 december 2022 organiseert Jasha Eliane een schrijverskamp bij Dock Zuid.

Jasha Eliane is een Tilburgse zangeres, die melodramatische en maatschappijkritische Nederindiepopliedjes over vrouwen schrijft. Zij is een van de makers waarmee je tijdens het schrijverskamp kunt werken. We zijn op zoek naar songwriters, muzikanten, vocalisten en producers.

Dock Zuid is de thuishaven voor muziek in en uit Brabant, gevestigd aan de Ringbaan Oost in Tilburg. Met een open en uitdagende werk- en ontmoetingsruimte met muziekstudio’s en presentatieruimte, werken wij aan een gezonde en volhoudbare voedingsbodem voor muziek, makerschap en maatschappij.

DATA

Dinsdag 6 december en dinsdag 13 december 2022 van 09:30 tot 18:00 uur.

DOELEN
Nieuwe songs maken voor Jasha’s EP. Samen met andere muzikanten leer je van elkaar in de
inspirerende studio’s van Dock Zuid in Tilburg. We zoeken producer, andere songwriters en musici nieuwe muziek schrijven. Meer info volgt na inschrijving en selectie.

LOCATIE

Dock Zuid – Ringbaan Oost 8 – 12 (1e etage), Tilburg. Parkeren: achterzijde gebouw, te bereiken via Lovense Kanaaldijk 63 (navigatie).

AANMELDEN
Meld je per e-mail aan voor 2 december bij jashaeliane@gmail.com. Je hoort dan zsm of je bent geselecteerd en op welke dag je deelneemt. Reserveer dus voorlopig beide dagen! Interesse of vragen? Mail dan ook naar Jasha.

JASHA OP SPOTIFY
Alle muziek van Jasha is hier op Spotify te vinden.