Dock Zuid x Cultuurroute013

Dock Zuid x Cultuurroute013

DONDERDAG 12 MEI 2022
AANVANG 17.00u – 21.00u

Locatie
Emmapassage 30
Line-up
Antonio Alemanno – double bass, oud & electronics

Speeltijden
17.30u – 19.30u – 20.30u

www.tickettotilburg.com/nl/cultuurroute013

Op donderdag 12 mei stelt cultureel-dansend-kunstmakend-organiserend-Tilburg haar deuren open tijdens de Cultuurroute013. Loop mee langs (0)13 locaties, ga op avontuur en proef van al het moois dat Tilburg te bieden heeft. Uiteraard is Dock Zuid hier van de partij, om je te voeden met muziek en om je uit te dagen om bij te dragen aan een gezonde voedingsbodem voor Tilburg.

ANTONIO ALEMANNO
Antonio Alemanno (IT) speelt op het podium van Dock Zuid. Antonio is een multi-instrumentalist (contrabas, cello, oud, charango, framedrums, elektronica), componist en sinds begin dit jaar ook resident bij Dock Zuid. Vorig jaar heeft hij z’n eerste album genaamd Sea Stories uitgebracht, waarbij hij veel verschillende genres, van wereldmuziek, tot swing, pop, folk en filmisch combineert.

Dock Zuid is de thuishaven voor muziek in en uit Brabant, gevestigd aan de Ringbaan Oost in Tilburg. Dock Zuid is een open en uitdagende werk- en ontmoetingsruimte met meer dan 500 m2 aan muziekstudio’s en presentatieruimte. Dock Zuid werkt hierbij aan een gezonde en volhoudbare voedingsbodem voor muziek en makerschap.

Kijk voor het volledige programma op de website.