Dock Zuid radio

Dock Zuid radio

ZONDAG 28 NOV 2021
ZONDAG 26 DEC 2021
ZONDAG 23 JAN 2022
ZONDAG 27 FEB 2022
ZONDAG 27 MRT 2022
ZONDAG 24 APR 2022
ZONDAG 23 MEI 2022
ZONDAG 26 JUN 2022

Aanvang 12.00 uur
Einde 13.00 uur

Locatie
Omroep Tilburg

Line-up
Vera Hofman, host
Rogier Telderman, host

Vanaf 28 november presenteren Omroep Tilburg en Dock Zuid een nieuw maandelijks programma: Dock Zuid Radio. Een uur lang hoor je gesprekken met muzikanten, creatieve gasten die inspireren, nieuwe muziek en alles over de wilde plannen die in Dock Zuid gesmeed worden.

Omroep Tilburg

Omroep Tilburg is de lokale omroep van Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel. Ze doen verslag van activiteiten en actualiteiten in de stad en brengen daarnaast programma’s over onderwerpen die in de stad spelen. De samenwerking met Dock Zuid werd op 3 september in de LocHal al aangekondigd. Lokale content van wereldbelang is de slogan, en die krijgt nu een extra dimensie.

Dock Zuid Radio zal zich primair richten op de wereld van de makers: waar zijn ze mee bezig, wat zijn hun plannen, waar zijn ze door geïnspireerd. Elke maand worden er weer andere interessante gasten uitgenodigd. Ze krijgen de ruimte om muziek te laten horen, en door interviews kunnen we ze beter leren kennen. De gesprekken duren langer dan de uitzending toelaat, daarom zal er een podcast aan gekoppeld worden waar de complete conversaties te horen zullen zijn.

Presentatie

De presentatie zal beurtelings door Rogier Telderman en Vera Hofman worden gedaan. Deze spinnen in het web kennen alle ins en outs van Dock Zuid en weten hoe een creatief proces in elkaar steekt, ideaal dus om een spannend muzikaal uur vorm te geven.