Afgedankte apparaten gezocht!

Afgedankte apparaten gezocht!

ZATERDAG 8 OKTOBER
AANVANG 13:00 UUR
RECYCLIZE MET BERRY DE JONG
Locatie
Pieter Vreedeplein
Naast de MediaMarkt

onderdeel van Senses of Change

Afgedankte lampjes, audiosystemen, spelcomputers, televisie, elektronisch kinderspeelgoed, etc.? Gooi het niet weg! En ga er ook niet mee naar de Milieustraat! Want: tijdens de Groene Oogst organiseert (geluids)kunstenaar Berry de Jong een workshop genaamd ‘Recyclize’ onder het Pieter Vreedeplein. De Jong weet goed hoe je (letterlijk) muziek kan maken met afgedankte apparaten en zo een nieuw leven blaast in spullen die anders op een grote vuilnisbelt terecht waren gekomen.

Dus kom je afgedankte spullen brengen op zaterdag 8 oktober en doe mee met de workshop ‘Recyclize’ onder begeleiding van Berry. Alles wat niet bruikbaar is, laten we door de juiste partijen ophalen. Mail voor aanmelding naar Bas van Duren op bas@poweredbytinc.com. Heb je spullen die je voor Recyclize wil afgeven, maar kun je niet bij de workshop zijn? Mail ook dan even met Bas. Dan maakt hij met jou een afspraak.

Recyclize is in het kader van De Groene Oogst dat tijdens Senses Of Change wordt georganiseerd. Zie voor meer informatie over Senses of Change de website.

Powered by TINC

Powered by TINC