‘More Life’ – Stef Joosten

‘More Life’ – Stef Joosten

DONDERDAG 9 JUNI 2022
A
ANVANG 21.00u
deur open 20.30u
Locatie
Dock Zuid
Ringbaan Oost 8.12, Tilburg

Line-up
Stef Joosten (bas), Koen Smits (trompet), Pascal Vermeer (drums)

ENTREE
gratis

Vanavond presenteert bassist Stef Joosten zijn nieuwe groep “More Life”. De naam ‘More Life’ komt uit een frase uit het boek ‘We Are the Weather’ van Jonathan Safran Foer. Hierin beschrijft hij hoe we collectief moeten kiezen voor More Life om de toekomst van de planeet, maar vooral van de mensheid, veilig te stellen.

Een kernachtige en ook hoopvolle boodschap die perfect aansluit bij de ambities van Dock Zuid!

“Ik vind het mooi hoe Foer beschrijft dat bepaalde keuzes zoals het niet of minder consumeren van dierlijke producten en positieve impact heeft. Hoe het More Life tot gevolg heeft.”

Zonder harde feiten uit de weg te gaan, presenteert ‘More life‘ een hoopvolle boodschap. Om lastige en ethisch keuzes te maken is die hoopvolle, speelse belofte misschien wel precies wat we nodig hebben. 

Stef over Dock Zuid
Met een volledig in Tilburg gevestigde band, draagt “More Life’ Tilburg als muziek, jazz- en cultuurstad een warm hart toe. Daarom is het extra tof dat we voor dit concert samenwerken met Dock Zuid, een locatie en die ruimte maakt voor (jonge) makers in de stad. En die actief de verbinding zoekt om het Tilburgse en Brabantse landschap blijvend te verrijken.

Stef Joosten
Stef Joosten (1996) neemt als bassist en bandleider de vrijheid om in wisselende  bezettingen met inspirerende muzikanten te spelen. Zo speelde eerder Kika Sprangers, Ivo Naeme, Mete Erker, Morris Kliphuis en Daniel Clason in zijn groepen. Juist om het frisse, het spannende en het avontuur op te zoeken in de muziek.
Stef is daarnaast als docent verbonden aan de Academy of Music and Performing Arts (voormalig conservatorium), onderdeel van Fontys Hogeschool voor de Kunsten.